13 Ekim 2012 Cumartesi

Miyav Miyav...

Önce annelerini bahçemizde ölü bulduk, iki gün sonra yavruları farkettik, aç kalmışlar, gözleri çapaklanmış, miyavlayıp duruyorlar, yapacak başka bir şey yok deyip evlat edindik, hem ne var ki, altı üstü 1 köpeğimiz, 8 tavuğumuz, 2 muhabbet kuşumuz, 5 adet balığımız var, üstüne 3 tanede kedicikimiz olsa bir zararı olmaz dedik...:)
Babamız hariç herkes memnun, apartmanın girişindeki holde besliyoruz, elimden geldiğince temiz tutuyorum, kumlarını sürekli değişiyorum ama babamız çok titiz, yinede koktuğunu düşünüyo.
Her neyse evlat edindik bir kere değilmi.....:))))))))
15 gündür bizimle beraberler, öyle sevimliler ki anlatamam, sabahları gelip kapımı tırmalayıp miyavlıyolar, acıktık bize mama ver diye, hele birbirlerine sokulup uyumaları var görülmeye değer, diyeceksiniz ki şimdi  amaaan bu hatunda amma abarttı, fakat inanın bana abartmıyorum, gerçekten çok sevimliler...... 


Öyle acıkmışlardıki sütün içine daldılar, yüzleri, gözleri, patileri süt oldu.








Çokta meraklıyız...




Burdan aşağıya atlayabilirmiyiz acebaa.......?


7 yorum:

  1. çok tatlılar iki kedi kızım var benimde eskiden yavruları olurda evde bu miniklerden üç dört tanesiyle ne güzel geçerdi günler kısırlaştırmak zorunda kaldık sonra şimdi ne zamandır yavruya hasretiz civciv gibi sıcacıktır onlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıcacık ve çok sevimliler, oyun oynamaya bayılıyolar, yalnız bir tanesi kayboldu, bahçede ve sokakta aramadığımız yer kalmadı, komşularıma sordum ama yok, çok meraklı olduğu için fırsatını bulduğu anda bahçe kapısına koşardı, galiba okul çıkışı sokağımızdan geçen çocuklar alıp götürdü, çok üzülüyorum inşallah emniyetli bir yerdedir..

      Sil
  2. Çok sevimliler. Şuanki durumları nasıl? Resimlerini paylaşın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede çok sevimliler ve bu hallerine göre kocaman oldular...:)
      yeni resimleri çeker çekmez eklerim inşaallah....

      Sil
  3. merabaaaa. nerdesiniiiz kiiii.
    ilk yazınıza da baktıım.
    görüşürüüz.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burdayıııııııımm, burdayıım hoş geldiniz.:)))))

      Sil
  4. Que preciosos gatitos, me gusta tu blog y tus trabajos, besos

    YanıtlaSil